Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes noves accions formatives del Patronat Municipal d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) ha iniciat aquest mes uns cursos de formació ocupacional de curta durada, de forma que els participants poden introduir-se en el coneixement d'una ocupació o ampliar aspectes concrets per millorar les seves capacitats. Aquesta formació s'emmarca dins l'ampliació del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals amb el suport tècnic i econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El primer curs, de preparació de conserves a la cuina, ha tingut una participació de 15 alumnes i va finalitzar el 18 de març. Actualment, el PMO està duent a terme un curs de decoració amb pintura i paper amb 8 alumnes; un curs de cosidora de vores i arranjaments de roba, amb 9 alumnes; i un curs de càtering, preparació d'entrants i entrepans amb 15 alumnes.

Les properes accions formatives que es posaran en marxa durant el primer semestre són manicura d'ungles serveis exprés, de 60 hores de durada; alemany (atenció al públic), de 200 hores; i rentat i marcat del cabell, servei a domicili, de 90 hores.

E.P.