Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicien les visites guiades a la mostra 'Federico G. Lorca. El poble com a projecte de modernitat'

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimarts, 19 d'abril, es durà a terme la primera visita guiada a l'exposició 'Federico García Lorca. El poble com a projecte de modernitat', que es troba a la Sala 1 del Centre Cultural. La cita és gratuïta i anirà a càrrec del mateix Valentín roma, comissari de la mostra. La visita guiada tindrà lloc a les 19 hores. Els interessats s'han d'inscriure al Centre Cultural, al telèfon 93 504 60 25 o bé per correu electrònic a cultura@ripollet.cat.
El pròxim 5 de maig, a les 19 hores, es realitzarà una segona visita guiada a la mostra 'Federico García Lorca. El poble com a projecte de modernitat'. L'exposició està comissariada i organitzada pel ripolletenc Valentín Roma. La mostra, que forma part del programa de l'Any Lorca Ripollet, fa un recorregut per la biografia de Lorca prenent com a base la seva relació amb la cultura popular. Roma ha estat recentment nomenat director de La Virreina de Barcelona, és doctor en Història de l'Art i Filosofia, assagista i comissari de múltiples exposicions.

D'altra banda, amb motiu de Sant Jordi, Valentín Roma conversarà amb Daniel García Andújar, artista visual i teòric de l'art, sobre Lorca i la cultura popular. Serà dissabte, 23 d'abril, a les 19 hores en el Centre Parroquial.

J.S.