Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 15 d'abril del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info amb un dels actes culturals més importants de Ripollet, la celebració de Sant Jordi, que va escalfant motors amb una nova edició del Sant Jordi a la Rambla, que es durà a terme aquest diumenge. Hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio a Joan Giménez, membre de la CRAC, entitat organitzadora del Sant Jordi a la Rambla.

També hem conversat amb l'historiador i professor universitari Ramon Martos i amb Josep Martínez, impulsors del nou Grup d'Estudis Ripolletencs. Aquest vespre, es presenta aquesta nova entitat i faran pública la seva publicació, una revista amb articles sobre la història de Ripollet. Hem pogut escoltar les seves novetats i les seves reflexions sobre la recerca històrica.

I, amb motiu del 20è aniversari de l'Associació d'Afectats de Parkinson, hem parlat amb el seu president, Josep Senra, que ens ha fet un balanç dels 20 anys de lluita contra aquesta malaltia.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Ramon Martos i Josep Martínez, del Grup d'Estudis Ripolletencs; Joan Giménez, de la CRAC.