Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últim dia per participar en el concurs 'Tu recomanes, Prem Rec/2016'

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 13 d'abril, és l'últim dia per poder participar en el concurs 'Tu recomanes, Prem REC/2016', que convoca per tercer any el Patronat Municipal de Cultura. Es tracta d'un concurs de 'booktrailers', uns vídeos on els participants recomanen el seu llibre preferit del fons de la Biblioteca Municipal. És obert a infants a partir de 6 anys, joves i adults.
Els participants poden presentar-se de forma individual, en equip d'un màxim de 4 persones o en un grup classe. Els participants poden guanyar premis per comprar material audiovisual i llibres, o entrades per anar al teatre. Els vídeos, d'un màxim d'un minut de durada, s'han d'enviar al correu electrònic b.ripollet@gmail.com. Al correu, s'ha d'indicar nom i cognoms, edat, e-mail, títol del llibre, autor i editorial.

Es triarà un guanyador de cada categoria (De 6 a 11 anys, de 12 a 17 anys i adults a partir de 18 anys), amb la possibilitat d'atorgar un accèssit. El veredicte i lliurament de premis es farà el 23 d'abril, a les 11.30 h, a la sala d'Actes del Centre Cultural. Poden trobar les bases detallades a la Biblioteca, el Centre Cultural, el Kftí i als centres educatius tant de primària com de secundària. També poden consultar les bases online al blog de la Biblioteca i al facebook del Patronat de Cultura.

R.H./J.S.