Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 8 d'abril del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat amb un resum de les jornades que s'han celebrat dimecres i dijous sobre la municipalització del servei de l'aigua. També hem explicat la firma del conveni de col·laboració entre 5 municipis, dels quals Ripollet n'és un d'ells, i que ha tingut lloc aquest matí al Molí d'en Rata. El conveni preveu la municipalització dels serveis d'abastament als 5 pobles. Respecte aquest tema, hem parlat amb la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, qui ens ha fet cinc cèntims d'aquestes propostes.

També hem conversat amb el regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, qui ens ha detallat les propostes que es van acordar per afrontar la situació dels refugiats i que es van debatre en una reunió dilluns al vespre. Sánchez ens ha explicat les diverses accions que s'estan duent a terme per donar suport als refugiats.

Amb motiu de l'Any Lorca i la presentació de l'exposició 'Federico García Lorca. El poble com a projecte de modernitat', hem conversat amb el seu comissari, Valentín Roma. El ripolletenc ens ha descobert detalls sobre la biografia del poeta granadí i la seva obra.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.