Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Escalera inicia la seva festa d'aniversari amb un concert de cantautors

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 9 d'abril, La Escalera estrena els actes d'aniversari amb el concert d'obertura '5 anys caminant juntes'. Es tracta d'un concert a càrrec de 8 cantautors que, com els mateixos membres de La Escalera reconeixen, "han ajudat molt a l'associació durant tots aquests anys". Aquest primer concert se celebrarà el 9 d'abril, al Teatre Auditori, a les 21 hores, i hi prendran part els artistes Permiso de la Dama, Patrycia, Dani Bernal, Miguel Ángel Bueno, Javi Jareño, Nelson Poblete, Lidia Uve i Alma de Boquerón.
Activitats per a tots els públics
La Escalera ha preparat altres actes per celebrar el seu 5è aniversari. El 23 d'abril, aprofitant la diada de Sant Jordi, organitza al matí al Centre Cultural l'activitat infantil 'Pintem cançons', en la qual infants de 5 a 12 anys podran fer dibuixos a partir de diverses cançons que escoltin. L'entitat vol produir un videoclip a partir de les imatges d'aquesta activitat. Dissabte 7 de maig, l'entitat organitzarà la projecció del documental 'La Habana de la mafia' i una posterior xerrada amb el seu realitzador Xavier Esteve. Serà al Centre Cultural, a les 19 hores.

Per altra banda, el 18 de juny, celebrarà un concert d'homenatge a la música mexicana. Sota el títol 'Mèxic Canta', el pati del Centre Cultural acollirà les actuacions de diverses cantautores mexicanes establertes a Catalunya. La cita serà a les 20 hores. La Escalera també ha col·laborat amb l'Ajuntament de Ripollet en el concert que oferirà el cantautor Paco Ibáñez d'homenatge a Lorca i que tindrà lloc durant la Festa Major. Per últim, la celebració de l'aniversari acabarà amb un nou concert ofert per diversos cantautors, amb els que encara s'està acordant la seva presència. Aquest darrer concert es durà a terme el dissabte 10 de setembre, a les 21 hores, al Teatre Auditori.

J.S.