Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Declaració institucional del govern de Ripollet en suport al poble de Sabadell

Imatge 1.
Imatge 1
En nom de l'Ajuntament de Ripollet, el govern municipal vol expressar la seva solidaritat amb el poble i el govern de Sabadell així com el seu rebuig a qualsevol manifestació de caràcter feixista, per minoritària que sigui, com la que va tenir lloc ahir, 6 d'abril, en aquesta ciutat, Sabadell. Un referent comarcal de les lluites i conquestes veïnals, obreres i socials. D'ahir i d'avui.

És responsabilitat dels governs democràtics la cura i protecció dels valors de l'antifeixisme, valors que promouen la defensa de les llibertats, la inclusió a les polítiques públiques de les persones que pateixen les desigualtats, vinguin d'on vinguin. Valors que garanteixen l'equitat i la redistribució dels recursos públics entre la majoria per aturar qualsevol indici de regressió en matèria social.

El govern de Ripollet vol fer públic el seu suport als moviments populars de Sabadell que, des de fa dues dècades, han exercit de cordó de seguretat, arraconant el feixisme, i han construït propostes resolutives, fins i tot per davant de les institucions. La lluita per un habitatge digne, la posada en marxa d'espais col·lectius i comunitaris o el jovent que no es resigna, entre molts altres, en són clars exemples.

Per últim, el govern vol enviar aquesta comunicació pública de suport al nou govern de Sabadell per les polítiques de no exclusió, participació i drets civils que està duent a terme per tal de garantir els pilars bàsics de la democràcia, basada en els valors de l'antifeixisme.