Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet, inclosa en un procés per elaborar un Pla Tipus de polítiques LGTBI de la Diputació

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet forma part dels sis municipis de la demarcació de Barcelona, juntament amb el Consell Comarcal d'Osona, que dissenyaran, elaboraran i difondran un instrument que permetrà al món local desplegar la llei per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI) i per eradicar l'homofòfia, la bifòbia i la transfòbia.

El procés ha estat iniciat per l'Oficina de Polítiques d'Igualtat i Drets Civils de la Diputació de Barcelona, i el treball final dels sis municipis i l'òrgan supramunicipal d'Osona culminarà amb un Pla Tipus adaptat a municipis petits, mitjans i grans, i que servirà per aplicar la llei a la demarcació. El regidor de Polítiques LGTBI de Ripollet, Fran Sánchez, va participar en la primera reunió i va fer "una valoració molt positiva perquè Ripollet hagi estat escollida per dur a terme aquest Pla Tipus".

D'altra banda, Sánchez ha estat convidat a la primera Trobada de Municipis LGTBI que organitza l'associació Arcopoli al municipi de Móstoles (Madrid) i que tindrà lloc el proper cap de setmana. El regidor ripolletenc participarà en una taula de debat el diumenge 10 d'abril amb altres regidors i regidores LGTBI de tota Espanya que explicaran els seus projectes dels respectius municipis.

E.P.