Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posa en marxa el projecte 'Cuina entre fogons' que uneix joves i gent gran

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest divendres, 8 d'abril, la Regidoria de Joventut inicia el projecte "Cuina entre fogons", inclòs en el programa de l'Any Lorca Ripollet. Aquest projecte té com a objectiu l'intercanvi de coneixements de cuina entre la gent jove i la gent gran. Els avis i àvies explicaran receptes de la cuina de sempre al jovent i, alhora, aquests ensenyaran quins són els seus plats. Aquesta activitat està organitzada per la regidoria de Joventut amb la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials i el Casal d'Avis de Ripollet.
Divendres es farà una sessió de formació basada en el voluntariat, tant per al jovent com per a la gent gran. La xerrada tindrà lloc de 18 a 20 h, al Casal de Joves. A partir del 8 d'abril, el grup s'anirà trobant tots els divendres de 18 a 20 hores. El projecte 'Cuina entre fogons' s'adreça especialment a joves de 16 a 25 anys. A més dels joves del KFTÍ, la Regidoria de Joventut està buscant joves voluntaris que estiguin interessats en l'intercanvi de receptes o bé en l'enregistrament i edició dels vídeos posteriors. Els interessats poden adreçar-se al mail joventut@ripollet.cat o al telèfon 93 504 60 24.

Les receptes que sorgeixin durant el projecte es recolliran de dues maneres. D'una banda, els joves ensenyaran a la gent gran a fer un receptari de cuina amb suport informàtic i, de l'altra, es produiran vídeos de les receptes i es penjaran al canal Youtube de Joventut per fer-ne la difusió pràctica.

J.S.