Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dilluns comença el termini per demanar les beques de menjador i material escolar

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet ha obert una convocatòria de beques de menjador i material escolar que comença aquest dilluns, 4 d'abril. El termini acaba el 29 d'abril. El model de sol·licitud de les beques es pot aconseguir als centres educatius, a Serveis Socials (carrer de la Salut,1), a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i al portal municipal ripollet.cat.
Per altra banda, hi ha temps fins aquest dijous, 7 d'abril, per formalitzar les preinscripcions escolars. Dimecres passat, 30 de març, va començar el termini per a la preinscripció escolar per als infants que facin el segon cicle d'Educació Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria. L'imprès es pot recollir a qualsevol centre escolar de la vila o es pot imprimir des de la pàgina web del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

El full s'ha d'entregar dins del termini a l'escola o l'institut que s'esculli com a primera opció. Es poden demanar tants centres com es vulgui, però només s'ha de lliurar una preinscripció per persona. Per a més informació sobre la preinscripció, els interessats es poden adreçar a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet, ubicada al Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, número 6.

Més informació en aquest enllaç.

J.S.