Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes jornades obertes explicaran els avantatges de la municipalització del servei de l'aigua

Imatge 1.
Imatge 1
El Centre Cultural acull aquest dimecres i dijous, 6 i 7 d'abril, unes jornades obertes a tota la població per parlar sobre la municipalització del servei d'abastament d'aigua. La cita està organitzada per l'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Serveis Municipal i Municipalització. Les jornades porten per títol 'L'aigua, font de drets!' i es realitzaran a partir de les 19.30 hores al Centre Cultural. Tenen com a objectiu explicar als veïns i veïnes els avantatges de la municipalització d'aquest servei públic. Aquestes jornades són obertes a tota la població i tothom està convidat a participar-hi.
La sessió de dimecres, 6 d'abril, començarà amb una intervenció de Míriam Planas, de la plataforma Aigua és vida, qui explicarà què significa que la política de l'aigua i la gestió del cicle integral de l'aigua a Catalunya estigui realitzat des del sector públic, amb la participació i el control de la societat civil. Tot seguit serà el torn de la 1a tinenta d'alcalde de Ripollet, Pilar Castillejo, qui parlarà sobre el cas de Ripollet, quin és el model que s'està treballant per a municipalitzar el servei de l'aigua al nostre municipi i explicarà com es desglossen els conceptes d'un rebut de l'aigua.

L'endemà, 7 d'abril, es farà un debat sota el títol 'La participació en la gestió municipal de l'aigua'. Hi participaran Francisco Rodríguez, representant de la Mesa de l'Aigua de Terrassa; Joan Arévalo, Gerent de la Cooperativa de l'Aigua d'Olesa de Montserrat; Jordi Colomer, tècnic responsable de la municipalització de l'aigua a Arenys de Munt, i Fernando Urruticoechea, interventor de l'Ajuntament d'Oriola (Alacant).

J.S.