Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 31 de març de 2016

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 31 de març, una nova sessió ordinària del Ple Municipal. L'ordre del dia compta amb vuit punts del dia i tres mocions. Entre els diferents punts del dia, en destaquen dos: per una banda, l'aprovació inicial del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Ripollet i, per altra banda, l'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Agència de l'Habitatge i l'Ajuntament de Ripollet en l'Oficina i la Borsa d'habitatge.
A més, durant el ple es debatran tres mocions. Ciutadans en presenta una per reclamar el deute que la Generalitat manté amb l'Ajuntament. El grup municipal del PSC també en presenta una altra en contra del preacord entre la Unió Europea i Turquia per a la gestió de la crisi humanitària dels refugiats siris. Per últim, es debatrà una moció conjunta d'Ara Decidim i PSC per a nominar Ripollet ciutat promotora de la renda garantida ciutadana.

El Ple començarà a dos quarts de vuit del vespre i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.

J.S.