Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Protesta pel preacord entre la Unió Europea i Turquia sobre els refugiats

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet mantindrà onejant a mig pal la bandera europea fins al dilluns vinent, 21 de març, com a mostra de rebuig pel preacord de la Unió Europea (UE) amb Turquia i en solidaritat amb els refugiats. Es tracta d'una mesura que s'està duent a terme a desenes de poblacions de tot l'Estat espanyol.

La protesta té com a objectiu que el govern espanyol es negui a donar suport el preacord entre la Unió Europea i Turquia. Un acord que, a parer del consistori ripolletenc, vulnera els drets fonamentals de les persones refugiades i deixa en una situació encara més difícil els milers de persones que migren a causa de conflictes bèl·lics, polítics i econòmics.

A més, el 16 de març, es va fer una concentració de suport als refugiats i de rebuig a les polítiques en aquesta matèria que vol implantar la Unió Europea. Els assistents a l'acte, que va tenir lloc davant el Centre Cultural a les nou del vespre, van realitzar un cor amb espelmes i es va acordar la realització d'una reunió participativa aviat per decidir quines accions es poden realitzar al nostre municipi en suport als refugiats.

E.P.