Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Jugatecambiental d'aquest diumenge cercarà 'animalets' de tot tipus

Imatge 1.
Imatge 1
El brollador del parc dels Pinetons acollirà aquest diumenge, 20 de març, a partir de les 11.30 hores, una nova sessió de la Jugatecambiental. En aquesta ocasió, sota el títol de Petits exploradors: busquem animalets, els participants faran una excursió de descoberta fins al Camp dels Militars, per a realitzar un testing de biodiversitat. És la primera vegada que s'organitza un taller d'aquest tipus.
Els assistents caminaran guiats per un expert ornitòleg, membre de l'entitat FauMed, a la recerca d'ocells i d'altres animals com insectes o cucs, els observaran i documentaran amb una fitxa que formarà part d'una base de dades de l'Institut Català d'Ornitologia. Amb aquesta aplicació es recopilen les dades sobre la biodiversitat de tot l'entorn de Ripollet i de la comarca. És recomanable portar prismàtics i es pot portar càmera fotogràfica.

Totes les sessions de la Jugatecambiental són gratuïtes i tenen lloc tots els diumenges al brollador del parc dels Pinetons, a partir de les 11.30 h. La programació de la Jugatecambiental es pot consultar al Facebook de la Casa Natura de Ripollet, i es pot demanar més informació al correu casadenatura@gmail.com.

J.S.