Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida municipal a les entitats perquè col·laborin en el programa de la diada de Sant Jordi

Imatge 1.
Imatge 1
Les regidories de Cultura i de Participació han llançat una proposta de col·laboració a les entitats de Ripollet per realitzar activitats durant la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril. Les entitats interessades tenen fins divendres, 18 de març, per omplir una fitxa facilitada per l'Ajuntament on han d'especificar l'activitat que voldrien desenvolupar.

Durant la presentació d'aquesta crida a les entitats, celebrada dilluns, 14 de març, a la Biblioteca Municipal, el regidor de Participació, David Fontanals, va explicar que l'objectiu és "donar-li una empenta al 23 d'abril", de manera que la celebració de Sant Jordi "estigui vinculada a les activitats que faci la gent i als equipaments de la ciutat".

Al seu torn, el regidor de Cultura, Oriol Mor, va apuntar que la proposta de col·laboració pretén que les entitats "s'apropin i li donin més presència a la diada de Sant Jordi". En aquest sentit, Mor va destacar que entre la programació destacaran diversos actes relacionats amb l'Any Lorca, a més de remarcar les Nits de Música a la Biblioteca o el taller sobre l'origen històric de la llegenda de Sant Jordi a l'activitat Juga amb la Història del Molí d'en Rata, entre altres activitats.

E.P.