Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Jugatecambiental celebra el Dia Mundial de la Meteorologia

Imatge 1.
Imatge 1
La Jugatecambiental organitza aquest diumenge, 13 de març, una nova cita al brollador del parc dels Pinetons. En aquesta ocasió, el taller s'anomena 'Fem de l'home del temps' i està dedicat al Dia Mundial de la Meteorologia. Els més menuts podran fer experiments relacionats amb fenòmens meteorològics, com aprendre a fer pluja o experimentar amb la pressió atmosfèrica, per exemple. Per unes hores es convertiran en autèntics científics. Com sempre, la sessió començarà a les 11.30 hores i serà gratuïta.
Aquesta serà la tercera cita de la Jugatecambiental de la seva 3a edició. El dia de la represa de les activitats de la Jugateca, el 28 de febrer, hi van participar més de 50 persones, que van poder gaudir d'una gran festa amb un espai de joc i un taller de maquillatge. En les altres dues edicions, celebrades a la primavera i tardor del 2015, també van comptar amb una gran participació, sumant més de 1.500 participants.

Totes les sessions de la Jugatecambiental són gratuïtes i tenen lloc tots els diumenges al brollador del parc dels Pinetons, a partir de les 11.30 h. La programació de la Jugatecambiental es pot consultar al Facebook de la Casa Natura de Ripollet, i es pot demanar més informació al correu casadenatura@gmail.com.

Fotos: Imatges de la Festa de Benvinguda celebrada el 28 de febrer.

J.S.