Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 11 de març del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat parlant del problema de l'habitatge. Hem escoltat la regidora de Serveis Socials, Reyes Muñoz, sobre els 336 pisos buits que segons l'Agència d'Habitatge de Catalunya hi ha a Ripollet en mans dels bancs i com es negociarà amb aquestes entitats que es posin en règim de lloguer social. En aquest sentit, hem conversat amb el portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Ripollet, José Villacañas, sobre aquest problema habitacional.

També hem parlat amb l'humorista Peyu, conegut popularment per les seves aparicions al programa de TV3 'APM'. El comunicador actuarà aquest vespre al Teatre Auditori del Mercat Vell amb l'espectacle 'iTime'.

Dimarts passat, 8 de març, es va commemorar el Dia Internacional de les Dones amb una sèrie d'actes que s'allargaran tot aquest mes. Un d'ells serà un taller sobre micromasclismes, impartit per la psicoterapeuta Aroa Talavera amb qui també hem parlat.

Els darrers minuts de l'Info els hem dedicat a parlar de l'assemblea general de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya, la FAPAC, la qual tindrà lloc a l'escola Els Pinetons durant tot el matí de demà. Ho hem comentat amb Xavier Olivella, membre de la Junta General de la FAPAC.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: José Villacañas i María Ángeles Sánchez, de la PAH a Ripollet.