Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca premia els lectors que recomanin el seu llibre preferit

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura ha convocat la tercera edició del concurs Tu recomanes, Prem REC/2016. Es tracta d'un concurs de booktrailers on els participants han de recomanar el seu llibre preferit del fons de la Biblioteca Municipal. És obert a infants a partir de 6 anys, joves i adults i poden presentar-se fins al 13 d'abril.


Un booktrailer és un vídeo curt per presentar de manera breu i visual un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi l'interès del lector per llegir aquell llibre. Això és el que ha de fer tothom que vulgui participar en el 3r concurs Tu recomanes, adreçat a infants a partir de 6 anys, joves i adults.

Els participants poden presentar-se de forma individual, en equip d'un màxim de 4 persones o en un grup classe. Cal triar un llibre de la Biblioteca que els hagi agradat molt llegir i amb el mòbil o una càmera gravar i editar un vídeo de com a màxim un minut de durada. La condició és que en algun moment del vídeo aparegui el llibre físic, el lector d'e-book o la tauleta. Els participants poden guanyar premis per comprar material audiovisual i llibres o entrades per anar al teatre.

Fins al 13 d'abril
El termini de presentació de les obres comença el 7 de març i finalitza el 13 d'abril. Els vídeos s'han d'enviar al correu electrònic b.ripollet@gmail.com, indicant nom i cognoms, edat, e-mail, títol del llibre, autor i editorial.

El jurat estarà format per persones vinculades a la comunicació i els mitjans AV i membres del PMC i la Regidoria de Joventut. Es triarà un guanyador de cada categoria (De 6 a 11 anys, de 12 a 17 anys i adults a partir de 18 anys), amb la possibilitat d'atorgar un accèssit. El veredicte i lliurament de premis es farà el 23 d'abril a la Biblioteca.
Poden trobar les bases detallades a la Biblioteca, el Centre Cultural, el Kftí i als centres educatius tant de primària com de secundària. També poden consultar les bases online al blog de la Biblioteca i al facebook del Patronat de Cultura.

R.H.