Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 4 de març del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat parlant dels actes del Dia Internacional de les Dones, que s'han iniciat aquesta setmana i s'allargaran durant tot el mes de març. N'hem parlarem amb la regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, Mónica Laborda, i amb Víctoria Calvet, de les Bruixes de Ripollet, entitat que ha programat el cocert d'Ovidi3, que aquesta nit s'oferirà al Teatre Auditori del Mercat Vell.

També hem parlat amb Yolanda Vargas, impulsora de l'Associació Animales Ripollet que es presenta aquest diumenge, a dos quarts d'una, al Centre Cultural.

Aquest diumenge els comerços de Ripollet tornen a sortir a la rambla, amb una nova edició del Ripostock, on a més de participar una trentena de botiguers, els visitants podran gaudir de música, tallers i atraccions infantils. N'hem parlat amb els membres de la Unió de Botiguers de Ripollet, organitzadors de l'acte.

Els darrers minuts de l'Info els hem dedicat a parlar de l'espectacle familiar d'aquest diumenge al Teatre Auditori, El molinet màgic, amb Engruna Teatre. Un espectacle per a tota la família que parla de la sort i de la mala sort que a vegades tens quan en vols abusar.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Victòria Calvet, de Bruixes de Ripollet; Sergi Samper, Íngrid Vergara i Fina González, de la UBR; i Yolanda Vargas, impulsora de l'Associació Animales Ripollet.

E.P.