Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre de titelles per a tota la família

Imatge 1.
Imatge 1
El Teatre Auditori del Mercat Vell acull una obra de teatre familiar el pròxim diumenge 6 de març a les 18 hores. El títol de l'obra és El Molinet Màgic i es tracta d'una funció de titelles amb les actrius Ruth García i Mireia Fernàndez de la companyia Engruna Teatre. Aquest espectacle forma part del cicle d'espectacles familiars del Patronat de Cultura.

Quant a la sinopsi de la representació, es tracta d'una adaptació del conte tradicional 'El molinet de sal', en què es juga amb diversos elements escènics plàstics i poètics (titelles, objectes i projeccions), per tal de potenciar l'imaginari i la creativitat de tots els públics.

Respecte a les entrades, el preu de l'obra teatral és de 5 euros. La venda d'entrades es farà al Centre Cultural la setmana abans de l'espectacle. A les taquilles del Teatre Auditori, des d'1 hora abans de cada espectacle i al web . A més, podran gaudir de descompte les persones amb situació d'atur degudament acreditada, joves amb carnet d'estudiant o menors de 16 anys i persones amb discapacitat física o psíquica.

M. L.