Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies de la RUA

El passat diumenge 21 de setembre l’atleta del RUA, becat a la residència Blume de Madrid, Jesús Cardó Fernández, atleta de categoria juvenil, va aconseguir la primera posició en la categoria absoluta en la “Milla” disputada a la localitat de Majadahonda, reservada a atletes nacionals.
Per altra banda Núria PUIG, atleta de categoria júnior de la selecció catalana, va aconseguir la segona posició en la prova de 1000 metres lliures absoluts al Meeting Internacional LOU, celebrat en la ciutat francesa de Lyon el dissabte 20 de setembre de 2003. L’atleta del RUA va disputar aquesta prova amb una evolució ascendent, amb altres participants d’Alemanya, França i Itàlia, quedant en cinquena posició a la recta d’arribada i amb un gran final on va aconseguir col·locar-se en segona posició, darrera de la representant d’Itàlia i per davant de la representant d’Alemanya.
Amb aquestes proves els atletes de la RUA ja han obtingut, en el que va de temporada, 3 campionats, 1 sotscampionat i 2 tercers llocs a les competicions nacionals, així com la presència als campionats: Mundial de Cross i Europa de Pista a l’Aire Lliure.