Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde José María Osuna visita les instal·lacions del nou supermercat LIDL

Imatge 1.
Imatge 1
Divendres passat, 26 de febrer, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, va visitar les noves instal·lacions del supermercat LIDL, ubicat a la cantonada dels carrers de Balmes i Molí d'en Ginestar, i que va ser inaugurat tot just el dia anterior. Osuna va recórrer la nova botiga acompanyat del director de LIDL a Catalunya, Albert Lavín, i altres directius de l'empresa. Les noves instal·lacions presenten un disseny innovador i oferirà més productes que fins ara. LIDL ha destinat tres milions d'euros a la reforma, que es tradueix en un supermercat de 1.300 metres quadrats, amb un aparcament per a 100 vehicles.
Durant la visita, l'alcalde va ser informat que la plantilla ha passat de 22 a 52 persones i que la majoria són persones de Ripollet. Lavín també va confirmar a l'alcalde el compromís de LIDL de col·laborar amb les entitats vinculades a l'assistència social. Una col·laboració que es concretarà en pròximes reunions de treball.

La visita va finalitzar amb la felicitació de l'alcalde José M. Osuna per la posada en marxa de les noves instal·lacions, una tornada "molt desitjada pels nostres veïns i veïnes, com va quedar palès amb els milers de persones que van comprar en el dia de la seva inauguració".

Fotos: Imatges de l'exterior del supermercat LIDL en el dia de la seva inauguració.

J.S.