Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AMPA Enric Tatché inaugura un cicle de conferències amb una primera xerrada sobre sexualitat

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Mares i Pares de l'escola Enric Tatché estrena aquest divendres, 26 de febrer, un nou Cicle de Conferències. S'ha escollit per a aquesta primera xerrada un tema que preocupa els pares, i que molts han demanat en nombroses ocasions: la Sexualitat. La cita tindrà lloc de 15 a 16.30 hores, a la Sala d'Informàtica, que està ubicada a la 2a planta de l'edifici central, pujant per l'escala dreta.
La xerrada anirà a càrrec de David Domínguez, educador, coach i filòsof, i fundador del portal d'internet labonaeducacio.cat. Domínguez farà una exposició inicial d'uns 45 minuts, i després s'obrirà un torn de col·loqui, preguntes dels assistents i debat entre tots. La intenció ha estat adaptar la xerrada sobre sexualitat a totes les edats, tant d'infantil com de primària. Per aquesta raó, la conferència tractarà la sexualitat des de diversos àmbits, com ara la naturalitat amb la qual es comporten els infants més petits o la referència que suposen els adults per als joves adolescents, entre altres.

Aquesta xerrada és una de les activitats que l'AMPA Enric Tatché ha posat en marxa aquest curs amb la nova Vocalia de Cultura de l'Associació. La idea és que la nova vocalia de l'AMPA organitzi xerrades i tallers per donar més eines als pares i mares de cara a la relació amb els seus fills i filles.

J.S.