Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Constituïda la Comissió de la Festa Major malgrat no cobrir-se totes les places

Imatge 1.
Imatge 1
Finalitzat el termini de presentació de candidatures, el Patronat Municipal de Cultura (PMC) va celebrar la setmana passada les eleccions per triar els representants de la Comissió de la Festa Major. Tot i que no s'han cobert totes les places disponibles, com el calendari és ajustat, s'ha optat per mantenir la convocatòria per tal de començar a treballar tan aviat com sigui possible.

Les places de representants de les entitats esportives han quedat de moment desertes perquè no es va presentar cap candidatura. Pel que fa a la representació política, els membres seran: Fran Sánchez (Ara Decidim), Lurdes Serra (ERC), i Maria Lladó (PSC). Els representants de les entitats culturals seran: Xavier Sáez (Diables de Ripollet), Ricardo Domínguez (Trabucaires), Francisco González (Ripollet Rock), com a representant de les entitats juvenils. I Basi Sánchez (AFA Els Pinetons), que representarà les AMPA de les escoles de Ripollet.

Pel que fa als representants de les associacions de veïns, no s'han sotmès a votació, ja que han estat consensuats prèviament. Així, seran Vicente Jiménez, de l'AV Sant Andreu; Rita Pérez, de l'AV Maragall; i Antonio Olalla, de l'AV Can Vargas. Igualment, tampoc no ha participat en les eleccions el representant del comerç, Francisco Ruera, que ha estat consensuat per la Unió de Botiguers i el Mercat Municipal.

En paraules del regidor de Cultura, Oriol Mor, "serem menys dels que pensàvem però més que el 2015". Amb el nou reglament, la Comissió s'ampliava a una vintena de membres a fi d'augmentar encara més la participació i el diàleg. L'acte d'eleccions va comptar amb una quinzena d'entitats que van dipositar el seu vot a les urnes del Centre Cultural.

E.P.