Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 3a edició de la Jugatecambiental s'estrena amb una gran festa de benvinguda

Imatge 1.
Imatge 1
Les activitats de la Jugatecambiental es reprenen aquest diumenge, 28 de febrer, amb una gran Festa de benvinguda. Durant tot el matí es realitzaran activitats diverses, com ara tallers de reciclatge; un taller de pintar-se la cara per semblar un dels animals del parc i un esmorzar ecològic. La cita serà, com sempre, al brollador del parc dels Pinetons, a partir de les 11.30 hores fins a les 13.30 h. No cal inscripció prèvia i l'activitat és gratuïta.
Amb aquesta festa de benvinguda s'inaugura la tercera edició de la Jugatecambiental. Les altres dues edicions, celebrades a la primavera i tardor de l'any 2015, han comptat amb una bona participació. En la primera edició, durant la primavera del 2015, hi van prendre part un total de 550 persones. A la segona edició, al llarg d'aquesta passada tardor, aquesta xifra es va incrementar ostensiblement. Més d'un miler de persones van participar en la tardor a la Jugatecambiental.

Enguany hi ha una nova programació que inclou moltes propostes noves com, per exemple, activitats de recerca d'insectes, ocells o d'altres animals per elaborar inventaris de biodiversitat, guiades per experts naturalistes, entre altres.

Totes les sessions de la Jugatecambiental són gratuïtes i tenen lloc els diumenges al brollador del parc dels Pinetons, a partir de les 11.30 hores del matí. És un projecte organitzat per AMB i l'Ajuntament de Ripollet i està gestionat per educadors/es de l'Associació Ripollet Natura. La programació de la Jugatecambiental es pot consultar al Facebook de la Casa Natura de Ripollet i al web de l'AMB o es pot escriure un correu demanant informació o tota la programació a casadenatura@gmail.cat.

J.S.