Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 19 de febrer del 2016

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat parlant de les jornades de portes obertes a les escoles i instituts que comencen aquest cap de setmana, de cara a la preinscripció escolar per al proper curs. Hem parlat amb el regidor d'Educació, Oriol Mor, i amb Inma Anegas i Sergio Vera, representants de la Plataforma d'AMPA de Ripollet, que ens han comentat el contingut de les xerrades que organitzen aquests dies per reclamar el 4t institut a la vila.

També hem parlat de les darreres iniciatives de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. Hem parlat amb Néstor Yuguero, activista que està realitzant una volta a Espanya en bicicleta com a reclamació de les 5 reivindicacions de les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca. Yuguero va iniciar la seva aventura el passat 10 de febrer. També hem xerrat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma de Ripollet, que dissabte passat celebrava el seu 4t aniversari.

Hem escoltat les reflexions de David García, ripolletenc que estrena aquest cap de setmana el curtmetratge 'A tiro'. La pel·lícula, realitzada amb un bon nombre d'actors locals, es presenta dissabte a les set de la tarda al Centre Cultural.

Els darrers minuts de l'Info els hem dedicat a parlar de l'obra de teatre que representa aquest dissabte l'entitat Aspasur al Teatre Auditori. L'obra 'La luz en el mundo' compta amb un repartiment format íntegrament per usuaris del Centre Ocupacional. Hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio, Jordina Olarte, del departament psicopedagògic del Grup Catalònia, que ens ha fet cinc cèntims del treball que realitzen.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Inma Anegas, Silvia Soler i Sergio Vera, de la Plataforma d'AMPA de Ripollet; María Mayer, Ana Ballesteros, Israel Casasola i Sabino Navarro, d'Aspasur; David Garcia, director de 'A tiro'.