Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aspasur presenta 'La luz en el mundo' al Teatre Auditori del Mercat Vell

Imatge 1.
Imatge 1
Prop de 40 usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Aspasur estrenaran dissabte, 20 de febrer, l'obra teatral La luz en el mundo. Serà al Teatre Auditori del Mercat Vell a partir de les sis de la tarda. L'entrada serà gratuïta. Dilluns, 22 de febrer, la peça es representarà a les onze del matí al mateix escenari però només per a les escoles del municipi.

Sota el lema 'La llum, a qualsevol lloc del món, els nostres dies comencen amb llum', els membres d'Aspasur que realitzen l'activitat de teatre a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès han preparat una obra que aprofundeix en l'univers de la llum i les múltiples aplicacions que té en la vida quotidiana, aprofitant també que el 2015 va ser l'Any Internacional de la Llum. La luz del mundo ja va ser presentada a Cerdanyola amb un important èxit de públic.

En aquesta activitat, els membres d'Aspasur compten amb una tècnica de teatre que els ha guiat en tot el procés d'escollir el tema, redactar el guió, assajar les escenes i dissenyar el vestuari i l'escenografia que després es crea amb la col·laboració de totes les persones ateses i monitors del centre ocupacional.

E.P.