Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadans s'abstindrà en l'aprovació del pressupost municipal, però no descarta votar-hi a favor

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal de Ciutadans s'abstindrà en la votació del pressupost municipal que es presentarà al Ple del darrer dijous de febrer. El portaveu de la formació, Josep Gabarra, va explicar que, tot i que "no és el que nosaltres voldríem", es tracta d'un pressupost "equilibrat, sobretot en els aspectes socials, els quals queden garantits, i s'ajusta a les necessitats del municipi".

Gabarra va manifestar la seva satisfacció per "la predisposició de l'equip de govern a escoltar les nostres propostes, d'entre les quals va destacar la de millorar l'accessibilitat per a les persones amb problemes de mobilitat en equipaments del Patronat d'Esports, o "un millor equilibri" per part del Patronat de Cultura a l'hora d'atorgar subvencions. Ciutadans també es va mostrar favorable als més de 600.000 euros destinats al Patronat d'Ocupació.

La formació també va demanar a l'equip de govern "que no deixi de banda l'auditoria de l'anterior govern que va prometre a l'inici de la legislatura", a més d'una partida, "encara que sigui d'un euro", que mostri la voluntat de soterrament de la C-58. Finalment, des de Ciutadans també es van mostrar satisfets per l'adquisició del Celler Cooperatiu.

Gabarra va apuntar que "encara queden serrells per definir", per la qual cosa tampoc no va descartar votar a favor del pressupost un cop hagin vist "el document final i si es confirmen altres aspectes", com el soterrament de la C-58 o altres accions que s'estan negociant, va manifestar el líder de Ciutadans a Ripollet.

E.P.