Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca estrena un nou Club de Lectura Fàcil

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 17 de febrer, s'estrena una nova activitat a la Biblioteca Municipal, en col·laboració amb l'Oficina de Català i l'Escola d'Adults Jaume Tuset. Es tracta d'un nou Club de Lectura Fàcil, adreçat a persones de qualsevol edat que vulguin compartir lectures i que tinguin certes dificultats de comprensió del català. Aquest Club de Lectura Fàcil es realitzarà cada segon dimecres de cada mes, a partir de les 18.30 hores. Requereix inscripció prèvia a la Biblioteca o a l'Oficina de català.
Les sessions del Club de Lectura Fàcil estaran guiades per Montse Flores, mestra i escriptora de llibres de lectura fàcil. En les diverses sessions, es comentaran una sèria de llibres recomanats. Aquests són 'El diari d'Anna Frank', 'Les mateixes estrelles' i 'Onada de calor'. L'activitat és gratuïta i els llibres es podran recollir a la Biblioteca.

Més novetats
El passat 27 de gener la Biblioteca va inaugurar un nou taller on els més petits poden aprendre arquitectura de manera divertida. Els infants a partir de 3 o 4 anys tenen l'oportunitat de convertir-se en 'arquinventors' de la mà d'ARQ Inventors. Al primer taller van construir una teranyina per veure com un fil, si es treballa en companyia d'altres, pot ser molt més resistent. El pròxim 20 de febrer tindran l'oportunitat de divertir-se i aprendre fent construccions amb petites fustes. L'activitat, dins el programa 'Nascuts per Llegir', requereix inscripció prèvia.

R.H./J.S.