Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resolucions de les juntes de govern local de gener

Imatge 1.
Imatge 1
La Junta de Govern Local, reunida el 4 de gener, va aprovar el càrrec de subministrament d'aigua potable, corresponent al novembre, per un import de 34.231,89 euros. En la JGL del 25 de gener es va aprovar un altre càrrec de subministrament de l'aigua, de 31.237,21 euros, en aquest cas corresponent a desembre.
La JGL de l'11 de gener va aprovar la instal·lació de senyals de prohibit aparcar motos als carrers de Sant Jaume i de la Granja i pintar una illeta i col·locar dues pilones al número 27 del carrer del Calvari per tal d'evitar l'estacionament de vehicles i facilitar la recollida de brossa domiciliària. També es va aprovar instal·lar un senyal de perill per a la proximitat d'un lloc freqüentat per infants i la instal·lació de bandes reductores de velocitat a la carretera de Santiga i al carrer del Torrent del Tortuguer, a les proximitats de la Casa Natura i la instal·lació de quatre zones d'estacionament per a motos a la rambla de Sant Jordi.

La JGL del 18 de gener va aprovar les bases generals aplicables a la selecció de personal per a la provisió de llocs de treball per concurs i lliure designació.

A la JGL del 25 de gener es va aprovar la millora de les dependències del camp de futbol municipal per un valor de 87.296,97 euros i les de la Policia Local, per un preu de 65.932,46 euros. També es va aprovar la reparació dels vials dels pisos del Sindicat, per un preu de 50.236,38 euros.

E.P./J.S.