Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recta final del Carnaval 2016

Imatge 1.
Imatge 1
La festa de Carnaval encara la seva recta final, després d'un cap de setmana intens d'activitats. L'edició d'aquest any serà recordada com una de les més participatives dels darrers anys. A la rua de dissabte, hi van participar més d'un miler de persones, comptant les 16 comparses inscrites, una disfressa individual i els membres de Diables de Ripollet, d'Always Drinking Marching Band i de la Banda de l'Escola de Música de Ripollet.
Divendres, la plaça de Joan Abad es va omplir de nens i joves que van gaudir de la música de The penguins i del ball amb el dj més veterà del carnaval, que celebrava els seus 25 anys venint a Ripollet. La celebració va acabar amb la narració teatralitzada del conte del vell i la vella a càrrec de les Bruixes de Ripollet, que també van realitzar els tradicionals versots i un espectacle de música i foc.

Dissabte, gairebé un miler de persones van participar a les una de les 16 comparses inscrites a la Rua, més una disfressa individual. La cercavila va estar encapçalada pel Cabraboc amb els Diables de Ripollet i l'espectacle itinerant d'Always Drinking Marching Band. La rua la va tancar la banda de l'Escola de Música de Ripollet, a la qual es van afegir nombrosos ciutadans en cercavila. En acabar, a l'avinguda de Maria Torras, les comparses van desfilar davant la resta i tots els participants van poder escalfar-se amb una got de brou calent.

La nit de dissabte es va dedicar al públic adolescent i adult, amb la Marxa Jove organitzada per la Regidoria de Joventut. Enguany, la festa, que va comptar amb un gran nombre de públic, es van allargar fins les 4 de la matinada. El concurs de disfresses va comptar amb 13 participants. Els guanyadors van ser "El chulo y las compañías" (càmera Go pro), "Barbie y Ken" (tablet) i Madonna (auriculars). Tots els regals van ser donats per CCBaricentro.

Recordem que els actes continuen aquest dimarts, amb el carnaval al Casal d'Avis i dimecres, 10 de febrer, amb la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio i tabalada dels Diables de Ripollet inclosa. Serà a dos quarts de set de la tarda. A les vuit del vespre, es tancarà el programa d'actes amb la sardinada al parc de Rizal organitzada per l'Associació Gastronòmica El Setrill.

Poden veure l'àlbum sencer del Carnaval 2016 al facebook InfoRipollet.

J.S./R.H.