Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Manifest en Defensa de l'Escola Pública suma adhesions i suports a tota la comarca

Imatge 1.
Imatge 1
Diverses personalitats, entitats i institucions del Vallès Occidental s'han adherit o han donat el seu suport al Manifest en Defensa de l'Escola Pública, que ha fet públic la Coordinadora per l'Ensenyament Públic al Vallès Occidental. La Coordinadora lamenta la retallada en inversions i el tancament de línies educatives dels darrers anys. Així mateix, la tendència a incrementar les ràtios a les aules, que comporta la seva massificació, afecta directament la tasca realitzada a les escoles públiques.
Segons el manifest de la Coordinadora per l'Ensenyament Públic, "la defensa de l'educació pública precisa del suport de tota la comunitat educativa, moviments socials, i dels governs locals i ajuntaments". Així doncs, la Coordinadora demana als Serveis Territorials de la comarca mantenir totes les línies educatives a la pròxima preinscripció, reduir les ràtios, planificar un calendari de properes millores urgents a les instal·lacions i equipaments, i suprimir els concerts que privilegien les escoles d'elit i que segreguen per sexe, entre d'altres.

La Coordinadora per l'Ensenyament Públic al Vallès Occidental ha organitzat una concentració a davant dels Serveis Territorials (carrer del Marquès de Comillas, 67, a Sabadell) per dimarts vinent, 9 de febrer, a les 11 hores. Durant la concentració, es llegirà el Manifest.

J.S.