Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda esportiva de la jornada 21-22 de setembre

Futbol. Aquest cap de setmana tots els equips juguen a casa. El Ripolet jugarà el diumenge a les 12 contra el Sant Feliu de Guíxols, mentre que el Ripollet B farà la seva presentació oficial dissabte a les 4 davant de l’Andalucia. Quant a la Peña Deportiva Pajaril, debuta en segona territorial en l’encontre de diumenge a les 10 contra l’equip de l’Alzamora. El camp de l’Industrial també acollirà dissabte i diumenge el torneig de presentació de la nova escola de futbol Adefub Ripollet, amb 12 partits amb equips de futbol base, entre ells el Barça, l'Espanyol, el Gramanet i el Sabadell.
Bàsquet. Aquest diumenge comença la lliga de primera i segona divisió. Mentre que el Ripollet A juga a Manresa contra l’Albert Disseny, el Ripollet B s’estrenarà a casa a les 12 contra el Vilatorrada.
Atletisme.La corredora de la RUA Núria Puig participarà aquest cap de setmana com a representant de la Federació Catalana d’Atletisme en el meeting de Lyon (França).
Ciclisme. Diumenge se celebra la desena edició del Memorial Conrad Ramon-Antonio Barea de ciclisme, conjuntament amb el 1er Campionat de Catalunya de Tàndems. Prop d’un centenar de ciclistes i 5 tàndems faran un recorregut de 86 km amb arribada i sortida a Ripollet, per Polinyà, Sabadell, Sentmenat, Barberà, Cerdanyola i Montcada. Enguany s’ha previst la participació dels campions mundials de tàndem David Blanco i José Antonio González. La sortida serà a les 10.30, a les 11.30 hi haurà una primera passada per la meta volant i la carrera s’acabarà a les 12.30 amb el lliurament de trofeus de l’Ajuntament i el Club Ciclista Ripollet, organitzador de l’acte.
Trofeu de policies. Dimecres passat l’equip de futbol sala de la Policia Local va lliurar a l’alcalde de Ripollet el trofeu del Torneig de l’Amistat, disputat a Itàlia amb 7 equips més de policies. Les ripolletencs, que van ser guanyadors a la passada edició, enguany han quedat tercers. La recaptació es destinarà a una entitat benèfica de discapacitats.