Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La penjada del Cabraboc dóna el tret de sortida al Carnaval més participatiu dels darrers anys

Imatge 1.
Imatge 1
El Carnaval 2016 de Ripollet serà un dels més participatius dels darrers anys al municipi. A la rua de dissabte, 6 de febrer, s'han inscrit un miler de persones, en 16 comparses i una disfressa individuals. Un Carnaval que comença oficialment avui, 3 de febrer, amb la penjada del Cabraboc al balcó de Ripollet Ràdio. L'acte, que tindrà lloc a partir de dos quarts de set de la tarda, estarà acompanyat per una tabalada dels Diables de Ripollet.

Divendres, 5 de febrer, es desenvoluparà el Carnaval Infantil, el qual començarà a dos quarts de sis de la tarda amb espectacle a càrrec de The Penguins, a la plaça de Joan Abad. A tres quarts de set hi haurà música de DJ i, a partir de les vuit del vespre, s'explicarà la llegenda del Cabraboc amb una narració teatralitzada del Conte del Vell i la Vella. També hi haurà lluïment de foc i versots a càrrec de Bruixes de Ripollet.

Pel que fa als centres educatius, l'escola Pinetons farà la seva tradicional cercavila des de l'escola fins a la plaça de Joan Abad. L'escola Tiana, per la seva banda, tindrà com a temàtica els contes populars. Dijous Gras menjaran la truita, i divendres faran una desfilada al voltant de l'escola i un berenar. L'escola Escursell tindrà com a temàtica els Jocs Olímpics i faran una desfilada al voltant de l'escola. I l'escola Ginesta divendres faran un ball i xocolatada amb música en directe per a les famílies. L'escola Enric Tatche també realitzarà la seva cercavila, que anirà des de la mateixa escola fins al pavelló.

Dissabte, 6 de febrer, es viurà el dia gran del Carnaval amb la desfilada de les comparses. Serà a partir de les sis de la tarda i començarà a la rambla de Sarrià de Ter per recórrer les rambles de Sant Jordi, de Sant Esteve i dels Pinetons, on es realitzarà el final de festa. La rua comptarà amb la participació dels Diables de Ripollet, de l'Escola de Música de Ripollet, i d'un espectacle itinerant a càrrec de l'Always Drinking Marching Band.

Concurs de disfresses al pavelló Joan Creus

El pavelló Joan Creus acollirà un ball de nit amb concurs de disfresses a partir de les onze de la nit. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un dels pares o d'un tutor legal. Els majors de 16 anys hauran de presentar el DNI.

Dimarts, 9 de febrer, hi haurà festa de disfresses al Casal d'Avis, a partir de les cinc de la tarda. Al Mercat Municipal es guarniran les parades i el Centre Cultural també sorprendrà amb una decoració especial.

Els actes del Carnaval 2016 finalitzaran dimecres, 10 de febrer, amb la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, amb tabalada dels Diables de Ripollet inclosa. Serà a dos quarts de set de la tarda. I a les vuit del vespre, hi haurà una sardinada al parc de Rizal organitzada per l'Associació Gastronòmica El Setrill.

E.P.