Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moció del PSC per millorar la mobilitat i el transport públic de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
El grup municipal del PSC presentarà una moció al proper Ple Ordinari (el del dijous 28 de gener) per demanar a l'Ajuntament una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat i també amb l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per tal de millorar la mobilitat i el transport públic a Ripollet.

Segons el portaveu municipal socialista, Juan Parralejo, Ripollet pateix un "dèficit crònic" del transport públic, "clau pel desenvolupament futur del nostre poble". Parralejo ha apuntat que la mobilitat "la considerem estratègica" , tot i reconèixer que en els darrers anys s'ha millorat molt aquest aspecte.

No obstant això, els socialistes demanaran informació sobre el projecte de la Generalitat T-Mobilitat, que proposa nous mecanismes d'accés als diferents serveis del transport públic. El PSC també vol recuperar el projecte Tramvallès, que el municipi passi a formar part de la zona 1 tarifària, augmentar la freqüència de pas del bus exprés, o adherir-se a la Targeta Rosa, entre altres.

Sobre l'ampliació de Lidl

Sobre la polèmica per l'aturada de l'ampliació de l'empresa Lidl per problemes urbanístics, Juan Parralejo va remarcar que "els interessos del poble estan per sobre de tot". Per al portaveu municipal socialista i anterior alcalde de Ripollet, "no es pot deixar perdre l'oportunitat de deixar escapar un miler de llocs de treball", i va demanar "sentit comú" per canviar aquelles normes que permeti la llei.

E.P.