Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'esgota el termini per inscriure's al 34è Cros Vila de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 7 de gener, acaba el termini per inscriure's al 34è Cros Vila de Ripollet, que se celebrarà diumenge, 10 de gener. Les inscripcions s'han d'enviar en el format oficial a l'adreça de correu electrònic inscripcions@pame-ripollet.org, amb còpia a la Federació Catalana d'Atletisme. El termini acaba a les 20 hores del dia 7 de gener, i no s'acceptaran inscripcions en un altre format. Per a la categoria de Barrufets, la inscripció es farà el mateix dia de la prova. La inscripció és gratuïta en totes les categories. Tota la informació així com el model d'inscripcions, es pot trobar a les pàgines web del RUA (www.ripolletua.com) i del Patronat d'Esports (www.pame-ripollet.org).
El Cros Vila de Ripollet celebra aquest diumenge, 10 de gener, la seva 34a edició. Organitzat per la Ripollet Unió Atlètica (RUA) i el Patronat Municipal d'Esports (PAME), compta amb la implicació de la Federació Catalana d'Atletisme. Les sortides i arribades dels diferents circuits del Cros estaran ubicades al Parc dels Pinetons. El Cros comptarà amb diverses categories: Barrufets, Pre-benjamins, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior, Promesa, Sènior i Veterà.

La cita començarà a les 9.30 hores, i els circuits tenen una longitud d'entre 250 metres, per als menuts, fins als 2.350 metres per a les categories adultes. El Cros es durà a terme al Parc dels Pinetons i s'habilitarà un aparcament per als participants, ubicat al solar de l'illa entre l'avinguda del Mediterrani, el carrer del Torrent Tortuguer, l'avinguda de Catalunya i el carrer de Barberà del Vallès.

Per a participar en el Cros, tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència tramitada per a la temporada en curs. Per a la cursa Popular cal tenir-la a partir de l'any 2000 i per a Barrufets no es necessita cap llicència.

Les classificacions es podran consultar a les pàgines web dels organitzadors: www.pame-ripollet.org i www.ripolletua.com. Es lliuraran trofeus als tres primers classificats de cada categoria i sexe, exceptuant la categoria Barrufets, que no és competitiva i que, per tant, no en tindrà. També hi haurà un obsequi per al 4t classificat de totes les categories federades tant masculí com femení. Els lliuraments de trofeus es faran durant el transcurs de les curses.

J.S.