Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis Mags d'Orient arriben a Ripollet aquest vespre

Imatge 1.
Imatge 1
Un any més, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han confirmat que participaran aquesta tarda a la tradicional Cavalcada que recorrerà bona part dels carrers de Ripollet. Després de passejar en comitiva per la nostra vila, descansaran unes hores abans de repartir els regals per totes les seves cases. Melcior, Gaspar i Baltasar han estat convidats per l'Associació Ripollet Costums i Tradicions i per l'Ajuntament de Ripollet.
Un cop recollides les cartes de tots els nens i nenes de Ripollet durant els darrers dies, Ses Majestats tornen a la vila aquest dimarts, 5 de gener, per ser novament els protagonistes de la Cavalcada, gràcies a Ripollet Costums i Tradicions.

Els carrers de Ripollet es tornaran a omplir de la il·lusió dels nens i nenes en un dels actes més màgics del Nadal. Ses Majestats arribaran a Ripollet cap a les 17.30 hores, al barri del Pont Vell. Un cop feta la benvinguda, la comitiva es dirigirà caminant fins al parc del riu Ripoll, on serà rebuda per l'alcalde, José María Osuna.

Cap a les 18 hores, l'alcalde, acompanyat pels nens i nenes guanyadors del concurs 'El nostre somni de Nadal', farà entrega als Reis Mags d'Orient de les claus de totes les cases de la vila, perquè puguin repartir els regals. L'acte comptarà amb la col·laboració de La Careta Teatre.

Després d'uns breus parlaments, Ses Majestats ocuparan les seves carrosses per tal de donar inici a la Cavalcada, previst cap a les 18.30 h. La sortida serà des del carrer de Balmes i realitzarà el recorregut habitual, pel carrer de Sant Jaume, carrer de València, la rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i rambla dels Pinetons, per finalitzar a l'avinguda Maria Torras. La Cavalcada tornarà a estar encapçalada pel gimnàs Diver-fit i comptarà amb el suport del Patronat de Cultura (PMC), la Brigada Municipal i l'equip tècnic del Teatre Auditori.

R.H./J.S.