Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies dels infants per entregar les seves cartes a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient

Imatge 1.
Imatge 1
Els Reis Mags d'Orient, ajudats pels membres de l'entitat Ripollet Costums i Tradicions i acompanyats pels seus patges reials, s'instal·laran aquest diumenge, 3 de gener, a la plaça de Pere Quart, a partir de les 11.30 h i fins a les 14 hores. Durant tota aquesta estona recolliran les cartes que els infants de Ripollet els volen fer arribar amb tots els seus desitjos per a la nit de Reis.
Ses Majestats també rebran l'ajuda d'algunes de les associacions de veïns. Així doncs, dissabte, 2 de gener, es realitzarà la recollida de cartes al parc de Maria Lluïsa Galobart. L'horari començarà a les 17.30 hores, i està organitzat per l'Associació de Veïns de Maragall, amb la col·laboració de La Careta Teatre.

El Carter Reial també estarà present diumenge i dilluns, 3 i 4 de gener, al carrer de Federico García Lorca, número 5. Es tracta de la recollida de cartes organitzada per les associacions de Veïns de Sant Andreu i Can Vargas. Tots dos dies s'obrirà l'accés als infants a partir de les 17.30 hores.

Si encara no teniu la vostra carta preparada, agafeu paper i llapis i a escriure! I, sobretot, porteu-vos bé!

R.H./J.S.