Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura endega el 2016 amb nous tallers al Centre Cultural

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest mes de gener es dóna el tret de sortida de diversos cursos i tallers que organitza el Patronat Municipal de Cultura (PMC) al Centre Cultural. Per una banda, s'inicia el curs d'Iniciació a la informàtica, que es durà a terme entre gener i març, els dilluns al matí o a la tarda. En l'apartat de cursos d'informàtica també comença el taller 'Crea el teu blog', un monogràfic on s'explicarà de manera senzilla i entenedora els avantatges d'un blog a títol particular, però també per a una empresa o botiga. El curs es realitzarà els dimecres, de 19 a 21 h.
El PMC també estrenarà aquest gener el curs de 'Direcció de cinema', que fa una introducció al món del cinema i la creació del guió i l'storyboard. El taller es durà a terme els dilluns, de 20 a 21.30 hores, del gener al juny.

El curs 'Cuina: aperitius i cassoletes' és un altre taller que comença al gener, en el qual es mostraran els aperitius més clàssics i moderns. Tindrà lloc tots els dilluns, de 19 a 22 hores, entre gener i febrer.

El Centre Cultural acollirà altres activitats, com ara el dia 30 de gener, a les 10.30 hores, quan es realitzarà la masterclass 'Formatges artesans i patés casolans'. També acollirà el curs monogràfic 'Taller de pa artesà nivell II', que es durà a terme els dies 13, 20 i 27 de gener, a les 19 h.

J.S.