Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els paradistes del Mercat Municipal donen la benvinguda el 2016 amb cava

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, dia 31 de desembre i dia de Cap d'Any, els paradistes del Mercat Municipal celebraran l'arribada del 2016 amb cava. A partir de les 12 hores, regalaran copes de cava a tots els seus clients. Aquesta és una més de les activitats que realitzen els comerciants del Mercat Municipal amb ocasió de les festes de Nadal. Així mateix, també van oferir el passat 24 de desembre una cantada de nadales a càrrec de la Societat Coral 'El Vallès'.
Entre les activitats nadalenques, cal destacar que l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal realitzarà un gran sorteig de Reis, el pròxim 5 de gener, a les 14 hores, on regalarà 10 caps de setmana a Santa Susanna i 50 sopars. L'Associació de Concessionaris del Mercat Nou, per la seva banda, ha organitzat una nova edició de la 'pluja de pernils'. El dia 9 de gener a les 14 h sortejaran 10 pernils i 10 lots de vi. Finalment, els paradistes del mercadal setmanal sortejaran tres vals de compra per valor de 100 euros cadascun.

Activitats solidàries
A més de premiar la fidelitat dels seus clients, les entitats comercials de Ripollet han endegat aquests dies diverses iniciatives solidàries. Les organitzen la Unió de Botiguers de Ripollet (UBR) i el Mercat Municipal.

Polseres solidàries
La Unió de Botiguers ens proposa posar-nos la polsera que farà possible el Nadal més solidari a Ripollet. Per només un euro es pot col·laborar amb dos dels col·lectius locals que treballen amb persones amb discapacitat. Els comerços associats venen a un euro unes polseres elaborades pels membres d'Aspasur. El 23 de gener, a les 13 hores, es farà al Centre Cultural l'acte de lliurament dels diners recaptats a Apadir.

Calendaris contra el càncer
Les dues juntes del Mercat Municipal venen calendaris solidaris a favor de l'Associació contra el Càncer, editats per la Regidoria de Comerç. El preu del calendari és de dos euros.

Fotos: Imatges de la cantada de nadales del passat 24 de desembre i cartells promocionals de les diferents campanyes nadalenques dels comerciants i paradistes de Ripollet.

R.H./J.S.