Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club d'Escacs Ripollet estrena nova seu social

Imatge 1.
Imatge 1
El Club d'Escacs Ripollet s'ha traslladat aquests darrers dies a la seva nova seu social. El nou local està situat en el mateix edifici que ocupa el Patronat Municipal d'Ocupació, al carrer Sant Sebastià, 26, al barri de Can Tiana. Aquestes instal·lacions han estat cedides al Club d'Escacs per l'Ajuntament de Ripollet.
En aquest nou local, l'entitat estableix la seva nova seu i l'espai on els seus equips disputaran la Lliga Catalana 2016. L'horari d'obertura del Club d'Escacs Ripollet és de dilluns a divendres, de 18.30 a 20.30 hores.

El Club d'Escacs Ripollet ha volgut agrair públicament, a través d'un comunicat de premsa, les diverses entitats de la vila que, durant aquests tres darrers anys, els han acollit en els seus locals. Aquests són el Centre d'Esplai L'Estel, el Club de Petanca Si no fos, Ripollet Sardanista i l'Associació de Veïns de Can Vargas. El Club d'Escacs també vol agrair a l'actual equip de govern la cessió del nostre nou espai. Segons l'entitat, aquesta cessió "ha estat de vital importància, ja que els anteriors locals se'ns havien fet petits".

J.S.