Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició d'òpera en directe al Teatre Auditori del Mercat Vell

Imatge 1.
Imatge 1
El Teatre Auditori del Mercat Vell acull aquest dimecres, 23 de desembre, una nova sessió d'òpera en directe. A partir de les 20 hores, es podrà gaudir de l'obra 'Lucia di Lammemoor', de Gaetano Donizetti, que s'emetrà en directe via satèl·lit des del Gran Teatre del Liceu. El preu de les entrades és de 10 euros per als socis, i de 15 € per als no socis, i es podran comprar a les taquilles del Teatre Auditori a partir de les 18 hores.
'Lucia di Lammemoor' és una òpera en tres actes, de tres hores de durada, creada per Donizetti basant-se en la novel·la 'The bride of Lammermoor' de Walter Scott. La història narra les desventures de dos joves enamorats, Lucia i Edgardo, membres de dos clans escocesos enemics. El seu amor prohibit per les seves famílies i els enganys que pateixen per part dels dos clans marquen el destí dels dos joves.

El paper de Lucia està interpretat per la prestigiosa soprano romanesa Elena Mosuc. Per altra banda, aquesta obra es tracta del debut mundial del tenor peruà Juan Diego Florez en el rol d'Edgardo. L'escenografia, basada en una torre inclinada de vidre, és un paisatge de destrucció i desolació, tot recordant que Escòcia està en guerra, esquinçat per les ambicions dels clans rivals. La música i els cors estaran interpretats per l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, dirigit per Peter Burian.

La representació de 'Lucia di Lammermoor' s'inclou dins del programa d'òpera en directe que organitza l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

J.S.