Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns de Sant Andreu col·laboren en la venda del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Veïns de Sant Andreu és un dels punts de venda del calendari solidari que des de fa tres anys editen els Mossos d'Esquadra per a una causa altruista. Aquest any, per segona vegada consecutiva, els beneficis de la seva venda aniran íntegrament a la lluita contra l'Alzheimer. L'objectiu és superar la xifra rècord que es va assolir fa un any, amb 70.000 euros recaptats. Aquests diners serveixen per impulsar el Projecte d'Estimulació Cognitiva, que s'adreça a persones en fases inicials de la malaltia, i els grups de suport emocional que està desenvolupant la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC).
Aquesta és la tercera edició del calendari solidari dels Mossos d'Esquadra. El primer any, corresponent a l'any 2014, es va estrenar en col·laboració amb l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) en suport a la lluita contra el càncer, i es van recaptar 48.700 euros. El segon any, de l'any 2015, ja va estar dedicat a l'Alzheimer i es va recaptar més de 70.000 euros.

El Calendari Solidari 2016 dels Mossos d'Esquadra està integrat per 14 fotografies, incloent-hi la portada i el mes de gener del 2017, amb fotografies d'agents del cos de Mossos d'Esquadra amb afectats d'Alzheimer i els seus familiars, creant un nexe d'unió entre el col·lectiu de persones que pateixen l'Alzheimer i els mossos encarregats de garantir la seva seguretat.

En aquest projecte hi han participat, de forma desinteressada i solidària, mossos d'esquadra de tot el territori català, el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i els fotògrafs de l'agència de fotografia Barcelona Photographer. També hi han col·laborat Agpograf Impressors, Antalis, A bis comunicació audiovisual, Downtown Studio Barcelona, ajuntaments, institucions i entitats de tot Catalunya.

J.S.