Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada solidària vers l'Alfonso Fernández i el Sergi Hernández

Imatge 1.
Imatge 1
La regidoria de Solidaritat i Inclusió i l'Associació Cultural El Local han organitzat dimecres, 23 de desembre, a les 19.30 h, una xerrada solidària amb Alfonso Fernández i Sergi Hernández. La xerrada es durà a terme al Local (c. Monturiol, 32). El passat mes de juliol, el Ple de l'Ajuntament va aprovar sengles mocions en solidaritat amb tots dos, demanant la llibertat per a Alfonso Fernández i l'indult per a Sergi Hernández. Aquestes mocions es van convertir en fenòmens virals i s'han escampat per tot l'Estat. La xerrada solidària arriba quan es compleixen 6 mesos de l'empresonament d'Alfonso Fernández i s'ha demanat l'indult per a Sergi Hernández. Aquesta xerrada està inclosa dins del cicle 'Dimecres Crítics'.
La xerrada comptarà amb la presència de Sergi Hernández i d'una representant de la Plataforma per la Llibertat d'Alfon. La seva intenció és explicar, de primera mà, les injustícies que estan patint tots dos. Amb aquesta xerrada, la regidoria de Solidaritat i Inclusió vol deixar palesa la seva voluntat de recolzar totes les lluites contra les injustícies i discriminacions que pot patir qualsevol persona i/o col·lectiu.

L'Alfonso Fernández fa sis mesos que és a presó, condemnat a 4 anys per portar suposadament un artefacte explosiu amagat a una motxilla durant la vaga general del 14 de novembre de 2012. Els seus defensors denuncien un muntatge policial i un clar judici polític. Per altra banda, l'activista antifeixista Sergi Hernández ha estat condemnat a 3 anys per crear aldarulls el passat 12 d'octubre del 2011 a les portes d'un concert neonazi. A hores d'ara, encara no és a presó arran de la solidaritat impulsada per tot el teixit associatiu, entitats, sindicats i partits polítics.

Fotos: Sergi Hernández (al centre de la imatge) durant el Ple del juliol passat; cartell de la xerrada, i Alfonso Fernández (imatge de publico.es).

J.S.