Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural acull dues mostres sobre fotoperiodisme i la història de Ripollet Sardanista

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura (PMC) presenta durant aquests dies de Nadal i al llarg de tot el mes de gener dues exposicions al Centre Cultural. D'una banda, a la Sala d'Art es podrà gaudir de les fotografies que formen l'exposició 'Aphotoreporter 2015'. La mostra exposa les fotos guanyadores de la 2nd International Digital Biennial Photojournalism, la biennal de fotoreportatge que organitza l'entitat Afocer. La mostra inclou la col·lecció guanyadora del premi d'Honor, obra del fotògraf Javier Arcenillas.
D'altra banda, a la Sala 1 es pot visitar la mostra commemorativa '40 anys de Ripollet Sardanista'. Es tracta d'un recull de fotografies, que repassen els moments més emblemàtics de la història de l'entitat. Durant quaranta anys, l'entitat ha organitzat ballades de sardanes i concerts de cobles, amb l'objectiu de difondre i potenciar aquesta tradició. La seva tasca incansable ha aconseguit situar Ripollet en el panorama sardanista català. L'exposició es podrà gaudir fins al 31 de gener.

El Centre Cultural també exposa fins al 5 de gener una mostra dels alumnes del taller d'iniciació a la fotografia organitzat per Acció Fotogràfica de Ripollet. Aquesta exposició de fotos es pot visitar al vestíbul del Centre.

J.S.