Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia una campanya comunicativa per transformar el parc de Rizal

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet iniciarà dissabte, 19 de desembre, una campanya comunicativa sota el lema '#transformaRizal'. Membres d'Acció Fotogràfica Ripollet realitzaran fotos de veïns i veïnes del parc de Rizal que il·lustraran plafons i pancartes que s'instal·laran pel barri de Can Mas. Les imatges aniran acompanyades de les propostes per transformar el parc que van sorgir a l'assemblea veïnal celebrada el 31 d'octubre.

La campanya començarà a les onze del matí i, a banda de les fotografies als veïns, també hi haurà xocolatada i música. El regidor de Participació, David Fontanals, va explicar que la campanya anirà acompanyada de diverses actuacions urbanístiques "per recuperar el mínim de dignitat del parc", com ara instal·lar mobiliari urbà, equipaments infantils o arreglar la font interior.

A més, també es realitzarà una "acció de mediació o intervenció comunitària" per part de Serveis Socials "per resoldre qualsevol tipus d'incidència entre veïns". Aquesta acció més social s'iniciarà a partir del 16 de gener. En aquest sentit, el regidor va revelar que una part dels locals de la Llei de Barris situats a Can Mas s'han cedit a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH).

E.P.