Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma No Benzinera celebra la predisposició de bonÀrea a dialogar sobre un canvi d'ubicació

Imatge 1.
Imatge 1
Coincidint amb l'assemblea al barri de Can Mas, convocada per l'Ajuntament, la plataforma No Benzinera a Can Mas va organitzar dissabte, 12 de desembre, un acte reivindicatiu contra la construcció d'una benzinera al costat de l'escola El Martinet. Un cop aturades les obres, el col·lectiu espera ara que bonÀrea es replantegi el canvi d'ubicació de la benzinera.
Sota el lema 'Can Mas de les persones, no dels cotxes', desenes de famílies es van aplegar de bon matí al parc del Primer de Maig on van esmorzar i van fer un mural, abans de sortir cap a l'escola a ritme de batucada.

La cercavila va recórrer els carrers que envolten l'escola, marcant el que hauria de ser una zona segura per als infants. Des de la Plataforma, han mostrat la seva satisfacció pel fet que les obres de la benzinera s'hagin aturat i van celebrar la bona predisposició de l'empresa bonÀrea d'estudiar una possible nova ubicació. La Plataforma resta ara a l'espera d'una reunió amb l'Incasòl, propietari dels terrenys, l'Ajuntament i Bon Àrea.

En acabar l'acte, molts dels pares i mares del centre van participar a l'assemblea de barri sobre la mobilitat a Can Mas, on van demanar, entre d'altres mesures, convertir en zona de vianants el carrer de la Mercè, la construcció d'un carril bici que enllaci l'escola amb el riu, mesures contra la contaminació i el soroll i per fomentar l'ús de l'autobús i no del vehicle privat per arribar a l'escola.

R.H.