Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el llibre 'Los intocables. Pocos, poderosos e impunes' amb la presència dels seus autors

Imatge 1.
Imatge 1
La Sala d'Actes de la Biblioteca Municipal acollirà dijous, 17 de desembre, la presentació del llibre 'Los intocables. Pocos, poderosos e impunes', de Jordi Oliveres i Fèlix Martínez. L'acte començarà a 18.30 hores i serà presentat per la periodista Maria Jesús García. La presentació comptarà amb la presència dels seus autors.
Es tracta d'un llibre d'investigació rigorós, que destapa les circumstàncies que van afavorir el creixement de la corrupció a Espanya. Els autors han estudiat els diferents centres de poder econòmic, financer i polític, per posar en evidència que la crisi del 2008 va mostrar les mancances de la democràcia espanyola. Els autors intenten respondre una pregunta: Si les elits polítiques, funcionarials, econòmiques i financeres no van canviar durant la Transició, ¿té sentit parlar de règim del 78 o el que està en qüestió és un model social pactat fa gairebé 80 anys, amb el final de la Segona República?

Fèlix Martínez (Barcelona, 1968) i Jordi Oliveres (Barcelona, 1962) són periodistes i autors del llibre '¿Quién es Jordi Pujol?' (Debate 2014). Ambdós tenen una extensa trajectòria professional en el món periodístic.

Foto: eldiario.es

J.S.