Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 11 de desembre del 2015

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat parlant de l'entrada en funcionament de la nova línia de bus directa a Sabadell B5 i de la nova assemblea de barri convocada per l'Ajuntament a Can Mas, que coincideix amb una nova jornada de protesta de la plataforma contra la benzinera.

Ha visitat els nostres estudis el president dels Diables de Ripollet, Ricardo Domínguez, que ens ha parlat del tradicional quinto de Nadal i de la seva col·laboració amb la Marató de TV3 d'aquest dissabte. També hem parlarem amb el president del Centro Aragonés, Marcos Gayán, que juntament amb d'altres entitats locals està portant a terme una campanya de recollida d'aliments. Aquesta culminarà demà dissabte amb un festival benèfic al Centre Parroquial.

Des de l'Associació d'Aturats Ripollet Cerdanyola ens han explicat quines són les activitats que tenen previstes per aquest cap de setmana, entre elles la celebració de Sant Llúcia. Hem acabat parlant amb la directora del Centre de Dia per a la Gent Gran de Can Vargas, que el proper dimarts realitzarà una jornada de portes obertes amb motiu del pessebre vivent que han organitzat amb els usuaris del centre.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 18 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la Ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Foto: Ricardo Domínguez, president dels Diables de Ripollet.