Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet amb La Marató de TV3 per la Diabetis i l'obesitat

Imatge 1.
Imatge 1
La diabetis i l'obesitat són encara dues malalties cròniques, malgrat els avenços en els tractaments que s'han dut a terme en els darrers anys. Per aquesta raó, cal continuar investigant per trobar-ne les causes i una solució definitiva. Com cada any, en aquestes dates, torna una nova edició de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a aquestes dues malalties, la diabetis i a l'obesitat.
Com és habitual, Ripollet se suma a aquesta causa solidària amb diverses activitats per recaptar fons. Són les següents:

Data: 12/12/2015
Hora: 10 h
Lloc: Rambla de Sant Jordi, 4 (davant del Centre Cultural)
Escacs a la Rambla contra la diabetis i l'obesitat. El Club d'Escacs Ripollet organitza partides d'escacs i torneigs amistosos, a més de lliçons d'escacs. Cada persona que hi participi haurà de donar un donatiu mínim d'un euro.

Data: 12/12/2015
Hora: 10 h
Lloc: Plaça del Mercat, Rambla de Sant Jordi
Posa't les Banyes per La Marató! Els Diables de Ripollet ofereixen la possibilitat de vestir-se de Diable i fer-se un foto amb la seva Bèstia de Foc, el Poll Foll. Posteriorment l'entitat li farà arribar al participant. Cada imatge serà un 1 euro de donació, a més els Diables donaran una part de la recaptació del Quinto del dia 13.

Data: 13/12/2015
Hora: 9 h
Lloc: Club Pàdel Ripollet
Torneig de pàdel Elitsports. L'entitat Elitsports organitza un torneig de pàdel amb uns 200 participants.

Data: 13/12/2015
Hora: 10 h
Lloc: Rambla de Sant Jordi, 4 (davant del Centre Cultural)
Fes-te una foto per La Marató. Acció Fotogràfica Ripollet muntarà una carpa a davant del Centre Cultural on es recolliran els donatius per La Marató. Tothom podrà fer-se una foto, que s'imprimirà al moment, i s'enganxarà en un mural que es farà durant tot el dia. Per fer-se la foto, cal fer una aportació de 3 euros. Tots els diners recaptats aniran íntegrament a La Marató.

Data: 13/12/2015
Hora: 10 h
Lloc: Rambla de Sant Jordi, 4 (davant del Centre Cultural)
Ball country i line dance, a càrrec de Line Dance Palau Ausit.

Data: 18/12/2015
Hora: 12.30 h
Lloc: Pati de l'Escola Anselm Clavé
V Paradetes per La Marató. L'Escola Anselm Clavé habilitarà quatre paradetes per fer la venda dels treballs realitzats pels infants des de P3 a 6è a les aules amb l'ajuda dels professors. Es realitzaran dues sessions de venda a les 12.30 i a les 16.30 hores. Serà gestionat pels alumnes de 6è.

Data: 18/12/2015
Hora: 15 h
Lloc: Teatre Auditori del Mercat Vell
Cantada de Nadales, a càrrec de FEDAC Ripollet Mare de Déu del Roser. Es podrà gaudir de teatre amb els alumnes de l'escola.

J.S.